Οδομαχία στο Μάντσεστερ μετά το ντέρμπι (video)

Οδομαχία στο Μάντσεστερ μετά το ντέρμπι (video)

Στο φως της δημοσιότητας έφερε σε μίας μεγάλης έκτασης οδομαχίας που έγινε στο Μάντσεστερ μετά το κυριακάτικο ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στις Σίτι και Γιουνάιτεντ βίντεο το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο Youtube.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μία ομάδα οπαδών της Γιουνάιτεντ η οποία ηττήθηκε 1-0 στην 168η αναμέτρηση με την συμπολίτισσα της στο «Έτιχαντ»περνώντας από ένα δρόμο της πόλης άρχισε να εκτοξεύει μπουκάλια εναντίον φίλων της Σίτι που βρίσκονταν σε κήπο ενός μπαρ.

Κάποιοι από τους τελευταίους απάντησαν με ανάλογο τρόπο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας πόλεμος για αρκετή ώρα ανάμεσα σε περίπου 70 με 100 άτομα με τους αντιμαχόμενους να βομβαρδίζουν οι μεν τους δε με ότι έβρισκαν πρόχειρο.

Τα έκτροπα είχαν διάρκεια αρκετών λεπτών και σταμάτησαν προφανώς μόλις έγινε αντιληπτό από τα δύο ...στρατόπεδα ότι καταφθάνουν δυνάμεις της αστυνομίας.
Να σημειωθεί ότι στο αστυνομικό δελτίο δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις ή κάτι άλλο σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο που αν λάβει κανείς υπόψη το καταγεγραμμένο στο εν λόγω βίντεο ντοκουμέντο ήταν αρκετά σοβαρό.

Πηγή: onsports