Πλατανιάς: Μισή ντουζίνα απόντες!

Πλατανιάς: Μισή ντουζίνα απόντες!

Σωρεία προβλημάτων αντιμετωπίζει ο Γιάννης Χριστόπουλος στην προετοιμασία του Πλατανιά για το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά έξι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης (05/110. Ο τεχνικός των Κρητικών έχει... αρκετούς «πονοκεφάλους» καθώς δυσκολεύει πολύ η προετοιμασία του παιχνιδιού της Κυριακής (09/11) στη Λιβαδειά. Η μοναδική επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς ήταν αυτή του Ντεντάκη, ενώ εκτός έμειναν οι ήδη απόντες Δημήτρης, Μιλούνοβιτς, Γουνδουλάκης, Νέπλιακ και Σέχου με τους τρεις τελευταίους να κάνουν θεραπεία και τους δυο πρώτους ατομικό.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Τζιλβάν εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Μπανανά πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος, όμως, στο τέλος ένιωσε ενοχλήσεις κι αποχώρησε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά συμμετείχαν κανονιά στην προπόνηση, η οποία περιλάμβανε κυρίως επιθετικά τελειώματα. Επόμενη προπόνηση για την ομάδα των Χανίων, το πρωί της Πέμπτης (06/11) στο Μάλεμε.

Πηγή: onsports