Βέροια: Εκτός Μπράβο και Βάσκες

Βέροια: Εκτός Μπράβο και Βάσκες

Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/11).

Δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη μετρά η Βέροια και στόχος της είναι να επιστέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Εργοτέλη, στο Ηράκλειο μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται. Ο Χοσέ Γκρανέρο στη διάρκεια της προετοιμασίας της «Βασίλισσας του Βορρά», έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει δεδομένα τον τραυματία Άγγελο Βέρτζο, ενώ περιμένει να δει την κατάσταση δυο ακόμα σημαντικών παικτών του.

Ο λόγος για τους Ραούλ Μπράβο και Νταβίντ Βάσκες, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά και την Τετάρτη (05/11). Στη Βέροια αισιοδοξούν πως αμφότεροι θα καταφέρουν να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ενώ μέσα θα είναι κι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ο οποίος προπονείται κανονικά τα τελευταία 24ωρα. Εκτός ήταν την Τετάρτη (05/11) κι ο Παυλίδης λόγω ίωσης, ενώ η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (06/11), στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου.

Πηγή: onsports