Ηρακλής: Έτοιμος ο Περόνε

Ηρακλής: Έτοιμος ο Περόνε

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Ηρακλή στον Βόρειο Όμιλο της Football League καθώς στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια έχει το απόλυτο και βρίσκεται μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Για την 5η αγωνιστική ωστόσο, έχει ρεπό και έτσι υπάρχει η δυνατότητα για την επιστροφή των τραυματιών ενόψει της 6ης αγωνιστικής και του παιχνιδιού εκτός έδρας με τον Φωκικό στην Άμφισσα.

Στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας κανονικά προπονήθηκε ο Εμάνουελ Περόνε ο οποίος δεν ένιωσε καμία ενόχληση και έτσι τίθεται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Φωκικό.

Κατά τα άλλα, ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι θα έχει το χρόνο με βάση τη διακοπή να επιστρέψει και αυτός σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και έτσι η μοναδική απουσία αναμένεται να είναι αυτή του Μπαμπά.

Ο Γιάννης Λουκίνας που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Αργεντινό επιθετικό τα πήγε εξαιρετικά στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε βασικός, με κορυφαία του στιγμή τα δυο τέρματα που σημείωσε στη νίκη της ομάδας με 2-1 απέναντι στον Αιγινιακό.