Παναθηναϊκός: Επίσημα στο σπίτι του ο Νίνης!

Παναθηναϊκός: Επίσημα στο σπίτι του ο Νίνης!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα φορά την πράσινη φανέλα.

Από το πρωί είχε γίνει γνωστό πως ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον Σωτήρη Νίνη, έτσι ώστε ο 24χρονος μέσος να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του και να κάνει το restart στην καριέρα του, βοηθώντας παράλληλα και το τριφύλλι να πετύχει τους στόχους του. Η συμφωνία ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (05/11), με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να δηλώνει διψασμένος για να αγωνιστεί ξανά στο σπίτι του και μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και τον καλωσορίζουμε».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο "σπίτι" μου. "Διψάω" να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίνη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.