Κέρκυρα: Γεμάτο το απουσιολόγιο για Παναιτωλικό

Κέρκυρα: Γεμάτο το απουσιολόγιο για Παναιτωλικό

Σε τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου για την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό

Την προετοιμασία της για την 10η αγωνιστική της Superleague ολοκλήρωσε η Κέρκυρα η οποία θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό σε ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή από την οποία λείπουν τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Καρντόσο, Κανακούδη και Σάντσες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και για τον Μπεν Σαμπάτ.

Ο Ισραηλινός είχε άδεια για να παντρευτεί στην πατρίδα του και κρίθηκε ανέτοιμος για αυτό το παιχνίδι, καθώς είχε χάσει μεγάλο μέρος προπονήσεων. Στα θετικά για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι η επιστροφή των Ναγιάρ και Καϊκούτ.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κόντος, Ρόχας, Ναγιάρ, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος.