ΑΕΚ: Θετικός ο Νίκολιτς

ΑΕΚ: Θετικός ο Νίκολιτς

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος αποτελεί έναν φορ κλάσης με πολλά γκολ στο βιογραφικό του.

Ο Ούγγρος επιθετικός (με σερβική καταγωγή) ενδιαφέρει την Ένωση, που ίσως κινηθεί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο, με την πλευρά του παίκτη να είναι θετικός σε μια τέτοια προοπτική.

Ο Ούγγρος επιθετικός (με σερβική καταγωγή) είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει 13 φορές, και οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές.

Ο ατζέντης του Νίκολιτς Βλάνταν Φιλίποβιτς μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά και τον παίκτη. «Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με τεράστιο όνομα. Τα στατιστικά του Νεμάνια και οι εμφανίσεις του έχουν κάνει πολλές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Η ΑΕΚ, ναι ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια και φυσικά αποτελεί μια από τις επιλογές μας. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Είναι μια περίπτωση που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Θα δούμε τι θέλει η ΑΕΚ, θα συζητήσουμε και με την ομάδα».

Για το τι μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ από τον παίκτη σημείωσε: «Γκολ. Είναι killer. Αυτή δεν είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου; Γι' αυτό παίζουν οι ομάδες, αυτό μπορεί να κάνει ο Νεμάνια. Να βάζει γκολ. Πολλά γκολ».