Ρεκόρ στις κλήσεις διεθνών από την ομάδα του ΠΑΟΚ

Ρεκόρ στις κλήσεις διεθνών από την ομάδα του ΠΑΟΚ

Συνολικά έντεκα παίκτριες θα λάβουν συμμετοχή στις κλήσεις της Εθνικής Γυναικών.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του «Δικέφαλου του Βορρά» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει για πρώτη φορά τόσο μεγάλο αριθμό συμμετοχής στις κλήσεις της Εθνικής καθώς από τις 22 συνολικά παίκτριες που κλήθηκαν οι 11 ανήκουν στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Έτσι λέει μια... αθλητική παροιμία. Και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αυτή που τα σπάει διαρκώς είναι η γυναικεία ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Γυναικών, Δημοσθένη Κάβουρα, συμπεριλαμβάνονται -ανάμεσα στις 22 συνολικά αθλήτριες- και 11 της ομάδας μας. Περισσότερες από κάθε άλλη φορά!

Είναι γνωστό ότι ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί εδώ και χρόνια βασικό "αιμοδότη" των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων τόσο σε επίπεδο Γυναικών, όσο και Νεανίδων και Κορασίδων, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται. Ωστόσο, να κληθούν 11 παίκτριες μόνο σε μία Εθνική δεν έχει ξανασυμβεί και αναμφίβολα πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο ακόμα και σε διεθνές επίπεδο. Οι "ασπρόμαυρες" που κλήθηκαν είναι οι Παπακωνσταντίνου Ανθή, Κακαμπούκη Ελένη, Αδαμάκη Μαρία, Δημητρίου Χαρούλα, Βλασιάδου Ειρήνη, Μάρκου Ελένη, Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Παντελιάδου Δήμητρα, Γκάτσου Αναστασία, Σακελλάρη Γεωργία, Πελετίδου Ελένη».