Γκέκας: «Τα πολλά λόγια δεν έχουν αξία»

Γκέκας: «Τα πολλά λόγια δεν έχουν αξία»

Ο Φάνης Γκέκας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Εθνική είναι έτοιμη να κάνει το restart, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2016 (14/11).

Ο Έλληνας επιθετικός κέρδισε ξανά τη θέση του στην επίσημη αγαπημένη, εξαργυρώνοντας ουσιαστικά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της τούρκικης Ακίσασπορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News»: «Πάντα η ευθύνη είναι συνολική όταν μιλάμε για μία ομάδα, για μία οικογένεια. Όλοι μαζί θα πρέπει να βρούμε ξανά τον δρόμο μας, την ταυτότητάς μας την αγωνιστική που ίσως λείπει, το δέσιμο μεταξύ μας. Ασφαλώς και πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε τούμπα την κατάσταση, δεν θα είναι δύσκολο, αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο. Κι εννοείται ότι ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, τα πολλά λόγια δεν έχουν αξία».

Σχετικά για το πως αισθάνεται ο ίδιος, ανέφερε: «Οι αγώνες θα δείξουν σε τι κατάσταση είμαι, αλλά σίγουρα το σκοράρισμα δεν ξεχνιέται. Διάθεση υπάρχει, νιώθω καλά κι αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο».