Έρευνα: Οι άνδρες τείνουν να...ψεύδονται σχετικά με το μέγεθος του μορίου τους

Έρευνα: Οι άνδρες τείνουν να...ψεύδονται σχετικά με το μέγεθος του μορίου τους

Νέα έρευνα  αποκαλύπτει ότι οι άνδρες λένε κατά κύριο λόγο ψέματα  για το μέγεθος του μόριου τους.

Αίσθηση προκάλεσε στο Ίντερνετ μία βάση δεδομένων που στηρίζεται σε έρευνα/ συλλογή στοιχείων σχετικά με το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του indy100 (Independent), κάποιοι «data enthusiasts» πρόσφατα μάζεψαν στοιχεία από έναν αριθμό ερευνών σχετικά με το μέσο μήκος, τη διάμετρο και άλλα χαρακτηριστικά του πέους σε χώρες ανά τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη βάση περιείχε μεγάλο όγκο δεδομένων, αλλά μία από τις διαπιστώσεις που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή ήταν ότι οι άνδρες τείνουν να...υπερβάλλουν όσον αφορά στο μέσο μέγεθος του πέους τους, εν συγκρίσει με μελέτες στις οποίες το μέγεθος μετρήθηκε πραγματικά.

Όπως σημειώνεται σχετικά, τα δεδομένα φαίνονται να είναι πιο αξιόπιστα για την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, κάποιες περιοχές της Ασίας και την Αφρική, ενώ για τη βόρεια Αμερική, την κεντρική Ασία, τα νησιά του Ειρηνικού είναι λιγότερο αξιόπιστα.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, τα δεδομένα έχουν ως εξής: μήκος χωρίς στύση 8,9 εκατοστά και μήκος σε στύση 12,18 εκατοστά. Η περίμετρος, από την άλλη, ανέρχεται στα 9,5 και τα 11,92 εκατοστά αντίστοιχα.

Δείτε το γράφημα για τα στοιχεία

ΓΚΑΛΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

  • Έρευνα: Οι άνδρες τείνουν να...ψεύδονται σχετικά με το μέγεθος του μορίου τους
Ημερομηνία άρθρου: 25 Δεκεμβρίου, 2016 - 20:00

ΣΧΟΛΙΑ

Επιστροφή στο Dokari.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×