Ψάχνετε δουλειά; Ξενοδοχείο για γυμνιστές σε πανέμορφο νησί ψάχνει προσωπικό (photo+video)

Ψάχνετε δουλειά; Ξενοδοχείο για γυμνιστές σε πανέμορφο νησί ψάχνει προσωπικό (photo+video)

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας για το καλοκαίρι, ίσως αυτή είναι μια από τις αγγελίες που θα μπορούσε να σας... ιντριγκάρει, καθώς ξενοδοχείο γυμνιστών στο πανέμορφο νησί της Ρόδου, αναζητά εργαζομένους για τη θερινή περίοδο.

Η αγγελία όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά:

Naturist Hotel Rhodes (ξενοδοχείο για γυμνιστές) θα προσλάβει προσωπικό για να εργαστεί την περίοδο από 20/04/2017 – 20/10/2017

Προσωπικό:
1. Καμαριέρα με εμπειρία εργασίας 10 πμ – 5 μ.μ., θα έχει 5 βραδινά γεύματα, και διαμονή δωρεάν. Από 800-1200 ευρώ, ανάλογα με την εμπειρία.
2. Σερβιτόροι (3 άτομα), με γνώση της αγγλικής γλώσσας. 10:00 ΕΡΓΩΝ πέντε 5 βραδινά γεύματα, διαμονή δωρεάν. Από 800-1200 ανάλογα με την εμπειρία.
3. Assistant (θηλυκό) για την κουζίνα στην κουζίνα 10:00 ΕΡΓΩΝ πέντε 5 το απόγευμα. CP-from 800-1000 ανάλογα με opyta.Znanie αγγλική δεν είναι απαραίτητη, αλλά χρειάζεται μια ελληνική, αν και η βάση.
4. Cook, πρώτος μάγειρας, άνδρας ή υναίκα. Από 1100-1300, ανάλογα με την εμπειρία.
5. Βοηθός οδηγού σερβιτόρος, για τη διανομή των προϊόντων ή των πελατών. Από 800-1000 ανάλογα με την εμπειρία.

Απαιτήσεις: εργασιακή εμπειρία, γνώση της αγγλικής γλώσσας, τα βασικά ελληνικά (επιθυμητή). Η γνώση της συμπληρωματικής ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού μπόνους γλώσσα. Προσωπικό ντυμένο! Απαγορεύεται αυστηρά το σεξ με τους επισκέπτες.

Μπόνους: Γεύματα, διαμονή δωρεάν. Όλοι οι εργαζόμενοι πληρώνονται για την ασφάλιση υγείας συντάξεων (στάνταρ πακέτο κράτος – ΙΚΑ).

Το βιογραφικό σας σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας και μια φωτογραφία. Το βιογραφικό σημείωμα αναφέρεται η εμπειρία και οι αναφορές σε προηγούμενες εργασίες, οι πιθανές απαντήσεις, σε email: [email protected] 

Δείτε την αρχική αγγελία στα ρωσικά στη γκάλερι!

Πηγή

Welcome to Naturist Angel Club Hotel

ΓΚΑΛΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

  • Ψάχνετε δουλειά; Ξενοδοχείο για γυμνιστές σε πανέμορφο νησί ψάχνει προσωπικό (photo+video)
Ημερομηνία άρθρου: 15 Μαρτίου, 2017 - 16:36

ΣΧΟΛΙΑ

Επιστροφή στο Dokari.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×