Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Η έρευνα έδειξε ποιο είναι αυτό, το οποίο μισούν οι γυναίκες στο κρεβάτι και οι άνδρες εξακολουθούν να το κάνουν συνέχεια, χωρίς να το ξέρουν.

Η υπεροψία μπορεί, κάποιες φορές να σκοτώσειτ η στιγμή αλλά και να επιφέρει όχι τα επιθυμητά αποτελέσματα, από αυτά που θα ήθελαν. Όπως αναφέρει το New York Post, επικαλούμενο την εν λόγω έρευνα, οι άνδρες μπορούν να επισκιάσουν πραγματικά τη μεγάλη στιγμή μίας γυναίκας - τον οργασμό της με άλλα λόγια - όταν υπερηφανεύονται υπερβολικά για τις επιδόσεις τους και διογκώνουν το «Εγώ» τους.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, η πλειοψηφία των ανδρών είναι καλή στο κρεβάτι.

Και όμως οι περισσότεροι από αυτούς αποδεικνύεται ότι μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη αν έχουν υπερβολική έπαρση για τις δικές τους επιδόσεις σε σχέση με τον οργασμό της γυναίκας.

Στη μελέτη κλήθηκαν να συμμετάσχουν περισσότεροι από 810 άνδρες από τους οποίους ζητήθηκε να απαντήσουν πως αξιολογούν τις σεξουαλικές τους συνήθειες και πώς αισθάνονται με τον γυναικείο οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αποδείχθηκε ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανησυχούν περισσότερο για το δικό τους ανδρισμό και την αυτο-αξία τους όσον αφορά στις επιδόσεις τους στην κρεβατοκάμαρα.

Ημερομηνία άρθρου: 30 Μαρτίου, 2017 - 10:30

ΣΧΟΛΙΑ

Επιστροφή στο Dokari.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×