Βγήκε το πρώτο «έξυπνο» προφυλακτικό! Δείτε τι θα κάνει! (photo)

Βγήκε το πρώτο «έξυπνο» προφυλακτικό! Δείτε τι θα κάνει! (photo)

Τι άλλο θα δούμε;;;

Υπάρχουν πολλές εταιρείας προφυλακτικών και διάφορα είδη για να επιλέξουν οι άντρες αυτό που επιθυμούν. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν πως θα βγει κάτι τέτοιο...

Βρετανική εταιρεία κυκλοφόρησε το «έξυπνο» προφυλακτικό! Τι θα κάνει; Θα μεταφέρει στο κινητό σου μέσω εφαρμογής, την ταχύτητα, τη διάρκεια, ώσεις, θερμίδες αλλά και άμεσο έλεγχο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα!

Το i.Con είναι ένας έξυπνος δακτύλιος που θα τοποθετείται περιμετρικά του προφυλακτικού στη βάση του μορίου και θα καταγράφει τα πάντα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Άλλες πληροφορίες που παρέχει είναι η συχνότητα των ερωτικών επαφών, η διάμετρος του πέους, η θερμοκρασία του δέρματος αλλά και τις στάσεις που χρησιμοποιεί ο άνδρας ανά βδομάδα, μήνα ή χρόνο!

Όλα αυτά θα μεταδίδονται στο κινητό ή στον υπολογιστή σου στην εφαρμογή που θα κατεβάσεις μέσω Bluetooth και σύμφωνα με την εταιρεία British Condoms τα στοιχεία θα παραμένουν ανώνυμα.

Μόλις ολοκληρωθεί το download, το i.Con διαγράφει αυτομάτως τα στοιχεία από τη μνήμη του, ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Φορτίζει με θύρα USB σε 1 ώρα και παρέχει αρκετή ενέργεια ώστε να λειτουργεί για 6 ώρες.

 

ΓΚΑΛΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

  • Βγήκε το πρώτο «έξυπνο» προφυλακτικό! Δείτε τι θα κάνει! (photo)
Ημερομηνία άρθρου: 1 Νοεμβρίου, 2017 - 13:33

ΣΧΟΛΙΑ

Επιστροφή στο Dokari.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×