Σοκαριστικό: 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου (pics)

Σοκαριστικό: 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου (pics)

Απίστευτη είδηση... 

Mία έφηβη έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενία της σε μια προσπάθειά της να πληρώσει τις πανεπιστημιακές της σπουδές – και ισχυρίζεται ότι έχει ήδη λάβει μια προσφορά που αγγίζει τις 100.000€.

Η 18χρονη Nicole, ελπίζει να καταφέρει να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και γι' αυτό σκοπεύει να πουλήσει την παρθενιά της με την υψηλότερη προσφορά.

Η Ιταλίδα ελπίζει επίσης να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, να αγοράσει στους γονείς του ένα σπίτι και να βοηθήσει την αδελφή της προσφέροντάς της κάποια μετρητά.

Μια νύχτα με τη Nicole – το οποίο δεν είναι το πραγματικό της όνομα αλλά ψευδώνυμο – δημοπρατείται από την Elite Models VIP.

Η Nicole είπε στο The Sun: "Όταν ήμουν 16 ετών κατάλαβα ότι η παρθενία μου ήταν πολύτιμη."

"Ήμουν σε σχέση με έναν άνθρωπο πολύ μεγαλύτερο από μένα, αλλά αποφάσισα ότι θα έχανα την παρθενία μου παρά μόνο με τον άνδρα που θα ήθελα να παντρευτώ στο μέλλον."

"Ήθελα να έχω μία καλή εκπαίδευση, έτσι άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για τρόπους χρηματοδότησης των σπουδών μου και βρήκα μια σειρά δημοπρασιών και διαπίστωσα ότι υπήρχαν κορίτσια που είχαν πουλήσει την παρθενιά τους για 3,5 εκατομμύρια ευρώ, γι' αυτό αποφάσισα να κάνω το ίδιο όταν έκλεισα τα 18."

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι κράτησε τη δημοπρασία κρυφή από τους γονείς της καθώς φοβόταν ότι μία τέτοια αποκάλυψη θα τους «κατέστρεφε».

Η εταιρεία Elite Models VIP ισχυρίζεται ότι «παρέχει υπηρεσίες συντροφιάς για πολύ επιλεκτικούς κυρίους που αναζητούν μόνο το καλύτερο».

Διαθέτει μεταξύ άλλων πέντε «παρθένες συνοδούς» και υπόσχεται να επιτρέψει σε ένα γιατρό της επιλογής του πελάτη να επαληθεύσει την παρθενία του κοριτσιού που θα διαλέξει.

Τον Νοέμβριο, ένα μοντέλο ισχυρίστηκε ότι είχε πουλήσει την παρθενία της για σχεδόν 2,4 εκατομμύρια ευρώ – λέγοντας ότι το «όνειρό της έγινε πραγματικότητα».

Η 19χρονη Giselle, που μένει στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της μέσω της περίφημης Γερμανικής ιστοσελίδας Cinderella Escorts.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο πλειοδότης ήταν επιχειρηματίας από το Αμπού Ντάμπι, με προσφορά 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ένας ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε ότι έκανε τη δεύτερη υψηλότερη προσφορά ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Giselle λέει ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της, να αγοράσει ένα νέο σπίτι και για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

  • Σοκαριστικό: 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου (pics)
  • Σοκαριστικό: 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου (pics)
  • Σοκαριστικό: 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου (pics)
Ημερομηνία άρθρου: 17 Ιανουαρίου, 2018 - 13:17

ΣΧΟΛΙΑ

Επιστροφή στο Dokari.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×