Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων σε μυστικές παραλίες της Νότιας Αττικής (photo)

Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων σε μυστικές παραλίες της Νότιας Αττικής (photo)

Καταγγελίες για ερωτικά παιχνίδια μεταξύ ζευγαριών σε παραλία της Ανατολικής Αττικής, κοντά στο Σούνιο, φέρνουν στη δημοσιότητα δημοσιεύματα ιστοσελίδων.

Η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, το swinging όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, όχι μόνο πέρασε τα σύνορα της χώρας μας, αλλά έχει πάρει πλέον τέτοιες διαστάσεις που μπορεί κάποιος να έρθει αντιμέτωπος με τη νέα αυτή ελληνική πραγματικότητα, ακόμα και σε παραλίες της Αττικής.

Πως μπορεί κάποιος να μάθει για αυτά τα πάρτι και που γίνονται; Κυρίως μέσα από κλειστές ομάδες στο Facebook που πρέπει να στείλεις αίτημα για να σε δεχτούν. Τα θεματικά πάρτι σε κλαμπ της Αθήνας αλλά και της επαρχίας δίνουν και παίρνουν, ενώ πρόσφατα το ραντεβού των ζευγαριών που δεν έχουν πρόβλημα να μοιραστούν τον/την σύντροφό τους, δίνεται άοκνα και σε παραλίες της Νότιας Αττικής.

Όχι, ασφαλώς, σε πολυσύχναστες, αλλά σε «καβάτζες» όπως συνηθίζουν να τις αποκαλούν

Μια από αυτές είναι ένας μικρός κολπίσκος, λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν το Σούνιο, ο οποίος μάλιστα δεν είναι ορατός από την παραλιακή λεωφόρο. Από στόμα σε στόμα, έχει γίνει γνωστό το ιδιαίτερο «παιχνίδι» που γίνεται στο μέρος αυτό.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Ημερομηνία άρθρου: 3 Ιουνίου, 2016 - 23:01

ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dokari.gr στο Facebook

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×