Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αλαφούζου

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αλαφούζου

Ορθάνοικτο είναι πια και επίσημα το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όλα θα κριθούν σε έκτακτο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χρήστος Παναγόπουλος διαβάζοντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ:

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, αύριο θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες».

Στις τάξεις της ΠΑΕ δεν απέκλειαν ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από τα Play Offs, ενώ όταν ρωτήθηκε ο κ. Παναγόπουλος αν τίθεται θέμα αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την ιδιοκτησία, απάντησε πως: «όλα είναι ανοικτά...»

Ημερομηνία άρθρου: 18 Μαΐου, 2017 - 00:20

ΣΧΟΛΙΑ

Κάντε μας Like στο Facebook!

Ακολουθήστε το Dokari.gr στο twitter

×