Survivor Αποχώρηση: Ο Κοψιδάς τα έβαλε με τους τηλεθεατές – «Κατάλαβα τι θέλει ο κόσμος»

Survivor Αποχώρηση: Τον κόσμο «έκραξε» ο Γιώργος Κοψιδάς λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του

Ο ηθοποιός αποτελεί παρελθόν από το Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη να δείχνουν και πάλι τη δυναμική τους και συγκεντρώνουν περισσότερες θετικές ψήφους.

Ο Γιώργος Κοψιδάς στην ουσία πλήρωσε την υπεροψία του, καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει από τη Νικολέττα να τον ψηφίσει, ώστε να διώξει μέσα από τη ψηφοφορία ένας από τους δύο συμπαίκτες του. Τελικά από ότι φάνηκε, έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του και μάλιστα στο τέλος τα… έβαλε με το τηλεοπτικό κοινό.

«Ρίσκαρα και έχασα. Χαίρομαι γιατί θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους και θα φάω όμορφα φαγητά. Θα δω τις γάτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε ο κόσμος το τι θέλει να βλέπει. Δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι ευθύτητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, υγεία, ηθική. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκα, τσακωμούς, κακίες… Χαίρομαι οπότε που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή. Παίρνω υπέροχες εικόνες μαζί μου. Στενοχωριέμαι για την ομάδα μου γιατί προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά πλέον θα συνεχιστεί αυτό», είπε με πικρία ο ηθοποιός.

Τα λόγια του αυτά προκάλεσαν την αντίδραση των χρηστών στο Twitter, με τα σχόλια να είναι αρνητικά στο hashtag #SurvivorGR

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version