Survivor: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι (pics+vid)

Survivor: Ακόμα μία μεγάλη έκπληξη στο ριάλιτι επιβίωσης

Το βράδυ της Κυριακής (24/1) τόσο οι παίκτες, όσο και οι τηλεθεατές του Survivor, βρέθηκαν μπροστά σε ακόμα μία έκπληξη.

Δύο νέες παίκτριες έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι με σκοπό να ενισχύσουν τις ομάδες. Πριν το αγώνισμα του επάθλου, η Βαλέρια Χοψονίδου εντάχθηκε στη μπλε ομάδα και η Μαριάνθη Κάσδαγλη στην κόκκινη.

Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τις δύο παίκτριες.

Βαλέρια Χοψονίδου

Πρόκειται για τη κουνιάδα του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, αδερφή δηλαδή της συζύγου του Ολυμπίας Χοψονίδου. Μετά από ένα σύντομο «πέρασμα» από το μόντελινγκ, η Βαλέρια αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία της από το χώρο της μόδας για να δημιουργήσει την δική της επιχείρηση ρούχων.

Μαριάνθη Κάσδαγλη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι Υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού. Η 29χρονη ανέφερε πως πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, ήταν σε ακτοπλοϊκή γραμμή στην Αδριατική θάλασσα και ευχαρίστησε την εταιρία της που τη αποδέσμευσε για να μπορέσει να μπει στο Survivor.

Όσο για την πρώτη τους «μάχη» στο παιχνίδι; Δείτε ποια κατάφερε να βγει νικήτρια.

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Κόκκινων (πρώην Διάσημοι).

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Μπλε (πρώην Μαχητές).

MasterChef 5 – Ψηφοφορία: Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο δημοφιλής κριτήςΕιδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version