Survivor: Η Μαριάνθη, πρώτη μεγάλη νικήτρια! Συγκινητική η «υπόκλιση» απ’ το τηλεοπτικό κοινό (pics)

Survivor: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποτελεί παρελθόν για το Survivor, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να παραμείνουν στον Αγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη και πλέον οι ισορροπίες στην Κόκκινη ομάδα αρχίζουν να… τρομάζουν.

Τρομάζουν, διότι με όλα όσα έγιναν και στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, με την πλειονότητα των Κόκκινων παικτών να «αγκαλιάζουν» την Ελένη, στο άκουσμα της αποχώρησης της Μαριάνθης Κάσδαγλη, αλλά και όσα είχαν προηγηθεί εις βάρος της Μαριάνθης από την Νικολέττα, έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα εναντίον τους και υπέρ της Κάσδαγλη (κυρίως).

Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στα Social Media τόσο μεγάλο ρεύμα υπέρ μιας παίκτριας που αποχωρεί από το ριάλιτι, με τα σχόλια θαυμασμού για την αξιοπρέπεια και την ψυχραιμία της Μαριάνθης, η οποία πραγματικά έκανε τη διαφορά σε επίπεδο συμπεριφοράς μέσα στο Survivor, να κατακλύζουν Twitter, Facebook και Instagram.

Παραθέτουμε, ορισμένα μόνο από αυτά, για να αντιληφθείτε το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις του τηλεοπτικού κοινού και του τρόπου πιθανής επόμενης αντίδρασής του σε ψηφοφορία με συμμετοχή παικτών της Κόκκινης ομάδας.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος του Τριαντάφυλλου την επόμενη εβδομάδα, σε περίπτωση φυσικά που οι Κόκκινοι χάσουν αγώνισμα ασυλίας, θα αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες…

Δείτε στην γκάλερι ελάχιστα από τα χιλιάδες μηνύματα αναγνώρισης της «αυθεντικότητας» της Μαριάνθης:

Exit mobile version