Survivor: Η πορεία και η αλλαγή της Μαριαλένας μέσα από 10 φωτογραφίες

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει καταφέρει να διατηρηθεί εντός Survivor, συμπληρώνοντας 3 μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης και το Dokari παρουσιάζει 10 φωτογραφικά στιγμιότυπα που πιστοποιούν το πόσο έχει αλλάξει…

Ολοι οι παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor παρουσιάζουν απίθανες αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα τους, μετά από τη μακρά παρουσία τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι συνθήκες, άλλωστε, είναι τέτοιες που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αποφυγή των συνεπειών.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λοιπόν, είναι μια από τις πιο γυμνασμένες παίκτριες που έχουν πάρει μέρος στο Survivor και αυτός είναι και ένας σημαντικότατος παράγοντας που την κρατά εντός παιχνιδιού (σ.σ. σε συνδυασμό πλέον με τη συμμετοχή της στην ομάδα Παππά – Κατσούλη).

Παρ’ όλα αυτά και η Μαριαλένα έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με το πώς ήταν όταν μπήκε στο Survivor, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και την επίσκεψή της στους γιατρούς, είναι εμφανέστατο και το «φούσκωμα» που είχε επικαλεστεί.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες αυτό που συνέβη στην Μαριαλένα, είναι απόλυτα φυσιολογικό και έχει συμβεί σε πολλές παίκτριες κατά το παρελθόν, καθώς αφορά θέμα γυναικολογικής φύσης.

Δείτε στην γκάλερι τις 10 καλύτερες φωτογραφικές στιγμές της Μαριαλένας στο Survivor και το πόσο άλλαξε, από την επίσημη φωτογράφιση μέχρι και σήμερα.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version