Survivor: Στρυμωγμένος ο Κόρομι – Δέχεται φίλια πυρά…

Survivor spoiler 17/03: Η κίνηση του να μην προσφέρει ψάρι στον Τριαντάφυλλο, αλλά και τα σκληρά λόγια που έχει χρησιμοποιήσει για τον πρώην φίλο του, έχει κάνει έξαλλους όχι μόνο τους χρήστες του Twitter αλλά και τον κολλητό του φίλο.

Ο φίλος και εκπαιδευτής του Γιώργου Κόρομι στην ελεύθερη κατάδυση μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και σχολίασε τη συμπεριφορά του μαθητή του στο Survivor, και την κίνησή του προς τον Τριαντάφυλλο.

«Αν απομονώσω αυτό το σκηνικό, η αλήθεια είναι ότι σαν εικόνα δεν μου άρεσε. Δεν είναι καταρχάς ο Γιώργος που ξέρω εγώ, το να τρώνε όλοι και να έχει μείνει ένας εκτός», τόνισε ο φίλος του.

«Επειδή τον γνωρίζω θα πω πως είναι δίκαιη η συμπεριφορά του προς τον Τριαντάφυλλο, γιατί δεν ξέρω. Δεν είναι δίκαιο να τους κρίνουμε από το 5λεπτο, 10λεπτο που βλέπουμε στην τηλεόραση», συνέχισε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μετά τον «πόλεμο» με τον Τριαντάφυλλο, είναι ότι η επίθεση στον τραγουδιστή ήταν σχεδιασμένη από την αρχή. Δηλαδή, Κόρομι και Ασημακόπουλος έδρασαν υπογείως. Έπαιζαν τόσο καιρό τους φίλους (και ανεχόντουσαν όλα τα σχόλια που έκανε ο τραγουδιστής) για να εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.

Τον έβγαλαν μπροστά στην αντιπαράθεση που είχαν με την Ανθή Σαλαγκούδη. Γνώριζαν, βάσει της πρώτης ψηφοφορίας, ότι η παρουσιάστρια ήταν δυνατή και προσπαθούσαν με σχόλια να συντρίψουν τη δημοφιλία της.

Ο Τριαντάφυλλος δασκαλεμένος από τους Ασημακόπουλο και Κόρομι άνοιξε τη βεντάλια της επίθεσης προς την Σαλαγκούδη, και στη συνέχεια ακολούθησαν οι ίδιοι πολύ πιο ήπια.

Με τα αρνητικά σχόλια να τα κάνουν πάντα στην κάμερα και σπάνια μπροστά στην Ανθή.

Το ίδιο έγινε και με την Σοφία Μαργαρίτη, όταν δεν ψήφισε την Ανθή, με τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει και πάλι μπροστά και να διαπληκτίζεται έντονα μαζί της.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version