Survivor: Το φιλί της Άννας – Μαρίας στον Νίκο Μπάρτζη και η προσωπική του ζωή

Survivor: Τι γίνεται λοιπόν, με την Άννα – Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη; Τι σήμαινε το φιλί που του έδωσε στο συμβούλιο αποχώρησης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Το πρωί της Παρασκευής ο κολλητός του Νίκου Μπάρτζη, Θοδωρής Παλιός, μίλησε στον αέρα του Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στο φερόμενο ειδύλλιο του κολλητού του με την παρουσιάστρια και Instagramer.

Ο αγρότης τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα και έχει συμμάχους του, μόνο τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο κολλητός του σχολιάζοντας τη νέα κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί στους μπλε, είπε ότι το στήριγμα του είναι η Άννα Μαρία, με την οποία όμως δεν συμβαίνει κάτι περισσότερο, «βιώνει κάποιες δύσκολες καταστάσεις, έχει στηρίγματα όπως είναι η Άννα Μαρία, τον βοηθάει σε πολλά πράγματα κι εκείνος το ίδιο αλλά δεν βλέπω κάτι, είναι φιλικό, μόνο αυτό. Βλέπω την μεταχείριση του Νίκου σε όλο το κομμάτι και δεν σχετίζεται με κάτι που θα μπορούσε να αφορά σχέση».

Σε ερώτηση αν έξω από το παιχνίδι υπάρχει κάποια κοπέλα που περιμένει τον Μπάρτζη, ο κολλητός του είπε, «ο Νίκος δεν έχει κοπέλα. Η προηγούμενη του ήταν μελαχρινή, αδύνατη, ψηλή». Η περιγραφή πάντως ταιριάζει στην Άννα Μαρία…

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version