Survivor: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα σήμερα – Εκπλήξεις, ανατροπές και… εντάσεις

Survivor: Η ημέρα που οι φίλοι του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα δουν και πάλι στις οθόνες τους τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, έφτασε. Σήμερα, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το Survivor επιστρέφει και το dokari.gr για ακόμη μία χρονιά θα σας ενημερώνει έγκυρα για όλα όσα συμβαίνουν στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Survivor 5, λοιπόν, και στις 9 το βράδυ της Κυριακής το παιχνίδι επιβίωσης ξεκινά με νέα πρόσωπα, γεμάτο με εκπλήξεις, ανατροπές και φυσικά… ίντριγκες. Γιατί όταν αρχίζει η πείνα, τα αγαθά συναισθήματα μπαίνουν στην άκρη…

Μετά από αρκετά σενάρια και ακόμη περισσότερη παραφιλολογία σχετικά με τις ώρες προβολής του ριάλιτι, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην αλλάξει τις ημέρες προβολής κι έτσι το Survivor θα προβάλλεται Κυριακή με Τετάρτη στις 21:00! Ωστόσο, οι ανατροπές δεν θα λείπουν από το μενού και ήδη το κανάλι του Φαλήρου μάς προϊδέασε με το τελευταίο δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφερόταν ότι ίσως για πρώτη φορά φέτος οι αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα να είναι… 2 και όχι 1, όπως γνωρίζαμε.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι βέβαιο και μένει σήμερα το βράδυ θα ξεκαθαριστούν πολλά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος θα μας απασχολήσουν οι παίκτες με τις ίντριγκες, τους καυγάδες και τα κατορθώματά τους στους αγώνες… Αν δε λάβουμε υπόψη και τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ήδη κάποιοι έχουν μαλώσει από το αεροπλάνο, τότε καταλαβαίνετε τι θα ζήσουμε.

Ποιοι είναι οι 24 παίκτες του Survivor

Η ομάδα των Διασήμων του Surivor 5:

Η ομάδα των Μαχητών:

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version