Survivor All Star: Ετσι το… σήκωσε ξανά ο Κατσούλης

Ψηφοφορία για γερά νεύρα...

Ο Σάκης Κατσούλης είναι και με τη… βούλα ο απόλυτος κυρίαρχος για το ελληνικό Survivor, καταρρίπτοντας οριστικά και αμετάκλητα τον «μύθο» του Γιώργου Αγγελόπουλου και κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου Survivor All Star στην Ελλάδα.

Κυρίαρχος στον στίβο μάχης από την πρώτη μέρα, κυρίαρχος και στην ψηφοφορία του τελικού, με αντίπαλο τον Νίκο Μπάρτζη.

Μια ψηφοφορία που διήρκησε στις ώρες διεξαγωγής του live και είχε -σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- σοβαρές συγκινήσεις και συνεχείς εναλλαγές στην πρώτη θέση, με τον Σάκη Κατσούλη να κόβει, τελικά, πρώτος το νήμα και να κατακτά το Survivor All Star και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Επαθλο το οποίο προστίθεται στα 135.000 ευρώ που κέρδισε ο Σάκης από την εβδομαδιαία αποζημίωση συμμετοχής του στο Survivor All Star. Κι αν κανείς προσθέσει και τα αντίστοιχα 135.000 ευρώ που κέρδισε η Μαριαλένα ως φιναλίστ, τότε μιλάμε για ένα συνολικό πακέτο 370.000 ευρώ που κέρδισε το ζευγάρι από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οσο για τη διαφορά στις ψήφους που χώρισε τελικά Σάκη και Νίκο και χάρισε στον Κατσούλη το έπαθλο, ήταν πραγματικά οριακή, ακριβώς όπως τη χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αριθμός της διαφοράς δεν ήταν καν τετραψήφιος.

Ο Σάκης Κατσούλης, λοιπόν, κέρδισε με το σπαθί του το τρόπαιο, καθώς συνδύασε την απόλυτη κυριαρχία του στο αγωνιστικό σκέλος με την προτίμηση και την ψήφο των τηλεθεατών και έτσι, ακόμα ένα Survivor περνά στην ιστορία, ένα Survivor All Star που προκάλεσε εντάσεις, αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, για όλα όσα συνέβησαν στον Αγιο Δομίνικο και είχαν ως αποτέλεσμα να «στιγματίσουν» το φετινό πρότζεκτ.

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν μειώνει την τεράστια αξία της νίκης Κατσούλη, ο οποίος παρέμεινε αμετακίνητος στη δική του στάση και στρατηγική από την πρώτη έως και την τελευταία μέρα της παρουσίας του στο παιχνίδι.

Και -εκ του αποτελέσματος- δικαιώθηκε πανηγυρικά…

Exit mobile version