Survivor Spoiler: Η αλήθεια για τη φημολογούμενη οικειοθελή αποχώρηση Τριαντάφυλλου (video)

Survivor Spoiler: Τριαντάφυλλος… Το πρόσωπο των ημερών στο Survivor, ο παίκτης που είναι πλέον ο μόνος από τους Διάσημους που μπήκαν στο παιχνίδι και συνεχίζει σαν μέλος της Κόκκινης ομάδας.

Η επικράτησή του στη μονομαχία με τον Γιώργο Κοψιδά, κατ’ απέκταση και με τους Κόρομι, Ασημακόπουλο ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Οσοι περίμεναν ότι ο Τριαντάφυλλος θα αποτελούσε εύκολη… λεία για τον Κοψιδά, διαψεύστηκαν πανηγυρικά και πρώτος ο ίδιος ο Κοψιδάς που υπέρ εκτίμησε τις δυνατότητές του και έλαβε την απάντηση του τηλεοπτικού κοινού, αποχωρώντας απ’ το Survivor.

O Κοψιδάς, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν και τώρα μένει να δούμε ποιο θα είναι το κλίμα, την επομένη της αποχώρησής του, για τον Τριαντάφυλλο.

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Κόρομι και τον Ασημακόπουλο να είχαν νέο «ιθερμό επεισόδιο» με τον Τριαντάφυλλο, μετά το τέλος του συμβουλίου και την αποχώρηση Κοψιδά επιβεβαιώνονται, έστω και εμμέσως.

Μένει να διαπιστωθεί στο κυριακάτικο επεισόδιο, αν όσα συνέβησαν θα είναι ικανά να προκαλέσουν νέο γύρο εντάσεων, ακόμη μεγαλύτερο από τη στιγμή που δικαίως πια ο Τριαντάφυλλος αισθάνεται πανίσχυρος και παρά τη συγγνώμη που ζήτησε από τους συμπαίκτες του.

Φημολογείται, εντόνως τις τελευταίες ώρες πως είναι αρκετά πιθανή μια κίνηση ηρωϊκής εξόδου από την πλευρά του Τριαντάφυλλου. Λέγονται και γράφονται πολλά, όμως σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, μέχρι αυτή τη στιγμή -τουλάχιστον- κάτι τέτοιο δεν έχει καμία απολύτως βάση.

Ο Τριαντάφυλλος είναι διατεθειμένος και αποφασισμένος να συνεχίσει και ο μόνος λόγος για να αποχωρήσει θα είναι καθαρά ιατρικός, αν δηλαδή δεν μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και οι γιατροί ανάψουν «κόκκινο» για τη συνέχιση της πορείας του στο φετινό Survivor.

Αν κάτι τέτοιο προκύψει, θα το γνωρίζουμε εντός της εβδομάδας, αφού ήδη ο Ντάφι είναι αρκετές ημέρες εκτός αγωνισμάτων και θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, εκτός μάχης και την ερχόμενη εβδομάδα.

Τονίζεται, πάντως, πως για να μπει… κόκκινο από τους γιατρούς στη συμμετοχή παίκτη, άρα να προταθεί η αποχώρησή του, θα πρέπει να είναι οριστική η μη αποκατάσταση του τραυματισμού σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 10-15 ημερών.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version