Survivor Spoiler: Οργή κατά των «5» και της παραγωγής για την «απάθειά» της (vid)

Survivor Spoiler: Οργισμένες οι αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού για την απάθεια και την ανοχή της παραγωγής του παιχνιδιού στην «ανταρσία» των «5» της Μπλε ομάδας.

Πλέον, μετά τον άθλο των Τζέιμς, Μπάρτζη και Αννας – Μαρίας, που κατόρθωσαν αγωνιζόμενοι ως τριάδα απέναντι στους Κόκκινους να πάρουν τη νίκη, η οργή των τηλεθεατών (μεγάλης μερίδας) χτυπάει κόκκινο.

Και στο στόχαστρο του τηλεοπτικού κοινού δεν έχουν μπει μόνο οι Παππάς, Κατσούλης, Μαριαλλένα, Ελευθερία και Χριστίνα, αλλά -κυρίως- η παραγωγή του Survivor.

Η ανοχή της, για μια ακόμη φορά, στα τερτίπια του Αλέξη Παππά και των υπολοίπων συμπαικτών του, φαίνεται πως οδηγεί σε… αδιέξοδο, τέτοιο που σίγουρα προκαλεί φθορά στην αξιοπιστία του Survivor.

Η αλλοίωση της ομαλής ροής του παιχνιδιού και η ανάδειξη ατομικής στρατηγικής σε βάρος παικτών που αποδεδειγμένα πλέον έχουν ως μόνο στόχο να πετάξουν εκτός Survivor, μετά την Αννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή, σχολιάζεται δυσμενώς από τον κόσμο.

Και δεν είναι λίγοι πλέον, όσοι περιμένουν να δουν την παραγωγή να λαμβάνει δραστικά μέτρα για τη συνέχεια, ώστε αυτή η «στάση» των 5 να μην επαναληφθεί. Πώς; Με ποινή όχι απώλειας φαγητού, αλλά διάθεσής τους προς το τηλεοπτικό κοινό και συμμετοχής τους σε ψηφοφορία αποχώρησης.

Δείτε στην γκάλερι μερικά μόνο από τα σχόλια των τηλεθεατών στην επίσημη σελίδα του Survivor Greece στο Facebook, μετά την αποχώρηση της Αννας Μαρίας και όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Exit mobile version