Survivor spoiler: Ποιος θέλει να γίνει νέος… Ντάνος;

Survivor spoiler (21/03): Έτοιμος να επιστρέψει στο Survivor δηλώνει ο Chris Σταμούλης, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο, μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρώην παίκτης των «μπλε» μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στο Survivor απάντησε πολύ θετικά, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε ο Πάνος Καλλίδης να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει όσο και εκείνος βρισκόταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Το Survivor είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, τελείωσε νωρίς για μένα, θα έμπαινα στο παιχνίδι ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη», είπε.

Αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο, ο Σταμούλης είπε πως «έχει ενδιαφέρον σαν παίκτης και θα φτάσει μακριά. Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές, αλλά δεν είναι ωραίο να τρώνε οι υπόλοιποι και να μην του δίνουν».

Όσο για τον Γιώργο Κοψιδά για το ρίσκο που πήρε, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή του είπε, «Τον έβλεπα κουρασμένο, φταίει και το γεγονός ότι είναι vegan. Ίσως τα είπε γιατί μπορεί να στεναχωρήθηκε επειδή έφυγε. Όταν ξέρεις ότι μπαίνεις σε ένα reality είναι αναμενόμενο να συμβαίνουν αυτά. Δεν πρέπει να στρέφεσαι ενάντια σε αυτό που συμμετέχεις».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμς Καφετζή. «Δεν είναι όπως ήταν στην αρχή. Έχει χάσει τη θέση του αρχηγού, έχουν ανατραπεί οι ισορροπίες, αλλά είναι δυνατός αγωνιστικά», είπε.

Ενδιαφέρον όμως έχουν οι δηλώσεις για το επαγγελματικό του μέλλον, αφού σαν άλλος Ντάνος δηλώνει ότι είναι έτοιμος να ασχοληθεί με την ηθοποιία ή τον χώρο της τηλεόρασης.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version