Survivor Spoiler: Ποιος θέλετε να παραμείνει; Τζέιμς, Αννα Μαρία ή Χριστίνα; Ψηφοφορία Survivor

Survivor Spoiler: Εφτασε, λοιπόν, το πλήρωμα του χρόνου για να δούμε και τον Τζέιμς Καφετζή υποψήφιο προς αποχώρηση… Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Σας αποκαλύψαμε πολύ νωρίς, τόσο το αποτέλεσμα της σημερινής ασυλίας, την οποία κατακτούν και πάλι οι Κόκκινοι, κάνοντας το 2-0, όσο και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας.

Ο Τζέιμς Καφετζής βγαίνει πλέον για πρώτη φορά στον τάκο και τίθεται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, έχοντας ως αντιπάλους στη μάχη για την παραμονή, την Αννα Μαρία Βέλλη, την οποία ψήφισε το «μπλοκ» Παππά – Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά, την οποία απόψε θα επιλέξει ο Νίκος Μπάρτζης, με σκοπό να προστατεύσει την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς.

Η στρατηγική του Νίκου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εκδικητική, αφού με αγωνιστικά και μόνο κριτήρια να το δει κανείς, η Χριστίνα Κεφαλά είναι όντως η πιο αδύναμη παίκτρια, ακόμα κι από την Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι unfair, ωστόσο, η επιλογή του με δεδομένο ότι η Χριστίνα είναι τραυματίας; Είναι, αλλά εδώ μπαίνει και η στρατηγική, αφού γνωρίζει ο Μπάρτζης ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει δυναμική ικανή να την κρατήσει στο παιχνίδι σε βάρος της Αννας Μαρίας, ενώ με αντίπαλο την Χριστίνα οι πιθανότητες παραμονής είναι μοιρασμένες για τις δύο υποψήφιες.

Οσο για τον Τζέιμς, έτσι όπως διαμορφώνεται το κλίμα μετά και την επίθεση που δέχτηκε από τον Παππά και την Ελευθερία, είναι σχεδόν δεδομένο πως σε αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα κινδύνου για την παρουσία του στο παιχνίδι.

Ωστόσο, πάμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για τις δικές σας προθέσεις,

Στην τριάδα με υποψήφιους τον Τζέιμς Καφετζή, την Χριστίνα Κεφαλά και την Αννα Μαρία Βέλλη, ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Exit mobile version