Survivor Spoiler: Τι φάση; Βλέπει Τριαντάφυλλο στον ημιτελικό ο Γιώργος Λιανός (video)

Survivor Spoiler: Οταν το Dokari επιμένει εδώ και καιρό πως μόνο για… έξοδο δεν είναι ο Τριαντάφυλλος και πως καθόλου τυχαίες δεν είναι οι τελευταίες παρεμβάσεις της παραγωγής, κάτι ξέρει…

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος δεν… μασάει τα λόγια του, φρόντισε να δώσει στίγμα για τις μελλοντικές εξελίξεις, αφήνοντας εκτός αποχώρησης τον Τριαντάφυλλο.

Διότι, εντάξει, πολλά ακούγονται και λέγονται για τους επικρατέστερους παίκτες να προχωρήσουν μέχρι τον ημιτελικό, όμως το να λέει ο ίδιος ο παρουσιαστής του Survivor ότι έχει προαίσθημα για την παρουσία Τζέιμς, Μαριαλένας, Μπόγδανου και… Τριαντάφυλλου, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική εξέλιξη.

Ο Γιωργος Λιανός, λοιπόν, έχει προαίσθημα για τον Τριαντάφυλλο, πως μπορεί να φτάσει έως και τον ημιτελικό.

Οι εκπλήξεις εδώ είναι δύο. Αφενός η απουσία από τις εκτιμήσεις Λιανού του Σάκη Κατσούλη και αφετερου του Νίκου Μπάρτζη, δύο παικτών που αγωνιστικά είναι πολύ καλύτεροι από τον Τριαντάφυλλο και πολλοί πιστεύουν πως θα έχουν θέση στην ημιτελική φάση.

Κι όμως, ο Λιανός βλέπει Μαριαλένα αντί Μπάρτζη από τους Μπλε και Τριαντάφυλλο αντί Κατσούλη από την Κόκκινη ομάδα.

Αν, λοιπόν, ο ίδιος ο παρουσιαστής πιστεύει ότι ο Τριαντάφυλλος είναι σε θέση να φτάσει έως και τον ημιτελικό καθαρά και μόνο μέσα από τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, τότε ας αρχίσουμε αυτό το ενδεχόμενο να το βλέπουμε πιο… ζεστά.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός και όπως τα σχολίασαν Λιάγκας και Σκορδά:

Exit mobile version