Survivor spoiler: Το άγνωστο περιστατικό που δεν θα δούμε ποτέ – Ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής;

Survivor spoiler: Η Λεάννα Μάρκογλου ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό» και μίλησε για την αποχώρηση του συζύγου της, Πάνου Καλλίδη, από το ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

«Το βράδυ της Τετάρτης μιλήσαμε με τον Πάνο, με πήρε 12 η ώρα το βράδυ, ξύπνησα τα παιδιά γρήγορα να τον δουν. Εντάξει χάρηκα πάρα πολύ, ανυπομονεί και είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Μου είπε έτσι στα γρήγορα ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις στο παιχνίδι και ότι ήταν πολύ ψυχοφθόρο, πολλοί τσακωμοί και πολύ ίντριγκα και δεν άντεξε ψυχολογικά», δήλωσε η Λεάννα Μάρκογλου στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αποκάλυψε δε και τον λόγο για τον οποίο, ο Πάνος Καλλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor και να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και έναν άγνωστο τσακωμό που είχε ο σύζυγός της με κάποιον συμπαίκτη της και δεν είδαμε ποτέ.

«Δεν περίμενε συμπεριφορές, εγώ κατάλαβα για τον James αλλά μου είπε ότι θα τα πούμε από κοντά αναλυτικά. Είναι καλά και πολύ καλά με την απόφαση του. Εγώ να σου πω το περίμενα μέρες ότι θα το ανακοινώσει τον έβλεπα και είδα κάποια πλάνα που κοιμόταν μόνος του είχε απομονωθεί και σκεφτόταν πολύ. Τον πείραζε που δεν ήταν καλός αγωνιστικά και είπε σε εισαγωγικά ότι δεν ήθελε να δουν τα παιδιά ότι είναι αδύναμος. Στο αγώνισμα που τον έβγαλαν, αισθάνθηκε πολύ άσχημα και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να αποχωρήσει. Θεωρώ ότι του επέβαλλαν να μην παίξει γιατί εκείνος πήγε κανονικά να παίξει, το πήρε πολύ προσωπικά και στεναχωρήθηκε πολύ», είπε.

Και πρόσθεσε πως, «είχε μαλώσει είτε με τον James είτε τον Αλέξη, γενικά είναι πολύ ήρεμος και δεν μαλώνει, εκεί τον είδα πρώτη φορά να βγαίνει εκτός εαυτού. Είναι κάτι που δεν το είδαμε».

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version