Survivor Spoiler 1-4: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 1-4: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν την Κυριακή την πρώτη ασυλία;

Survivor All Star Spoiler

Ποιοι κατακτούν στο Survivor All Star την πρώτη ασυλία την Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Το Dokari έχει την απάντηση.

Νέα εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή για Διάσημους και Μαχητές, πρώτη μετά τα νέα δεδομένα που διαμορφώνουν ως προς τους συσχετισμούς δυνάμεων, οι αποβολές του Γκότση και του Πηλίδη.

Κόκκινοι και Μπλε ξεκινούν τις αναμετρήσεις τους για την κατάκτηση των τριών ασυλιών, με στόχο φυσικά την εξασφάλιση της παραμονής στον Αγιο Δομίνικο γι’ ακόμη μια εβδομάδα.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Οι Μαχητές δεν προέρχονται -βέβαια- μόνο από το σοκ των αποβολών, αλλά και από την αποδυνάμωσή τους, την περαιτέρω, λόγω και της αποχώρησης από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, της Ελένης Χαμπέρη.

Γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρώτη αναμέτρηση της Κυριακής, με την οποία Διάσημοι και Μαχητές εγκαινιάζουν τη μάχη της επιβίωσης.

Νικητές την Κυριακή αναδεικνύονται οι Διάσημοι, σε πείσμα εκείνων που περίμεναν αντεπίθεση διαρκείας από την πλευρά των Μαχητών. Τουλάχιστον την Κυριακή, κάτι τέτοιο δεν παίζει.

Οι Κόκκινοι κάνουν το 1-0 και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν και πάλι θα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από την πλευρά των Μαχητών.

Exit mobile version