Survivor Spoiler 10/4: Ανοιξε ο ασκός του αιόλου! Στον αέρα το Survivor All Star

Survivor Spoiler 10/4: Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της αποβολής της Αφροδίτης Σκαφίδα διέρρευσε νέο βίντεο από τον Αγιο Δομίνικο.

Στον αέρα έχει ήδη τιναχθεί το φετινό Survivor All Star μετά και την πέμπτη κατά σειρά αποβολή παίκτη και συγκεκριμένα της Αφροδίτης Σκαφίδα, η οποία τιμωρήθηκε έτσι για την παραβίαση των κανονισμών.

Το βίντεο κρίθηκε αυθεντικό και έτσι ο Ατζούν δεν μπήκε καν στη διαδικασία των εξηγήσεων. Επαναλαμβάνουμε πως για τον Τούρκο μεγιστάνα το δύσκολο ήταν η αποβολή της Δαλάκα. Από τη στιγμή που προχώρησε σε αυτή, όλα τα άλλα για εκείνον μοιάζουν πλεον με παιχνιδάκι.

Ομως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως με την απόφαση να αποβάλλει την Αφροδίτη Σκαφίδα για την εμφάνισή της στο βίντεο να τρώει και να στέλνει φιλάκια σε local, άνοιξε μόνος του τον ασκό του αιόλου για όσα θα ακολουθήσουν.

Και πριν καλά – καλά φτάσει στην Ελλάδα η είδηση της αποβολής που πρώτο το Dokari μετέδωσε, το Nassosblog.gr έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο (σ.σ. προφανώς υπάρχει άφθονο υλικό από τον Αγιο Δομίνικο), το οποίο εμφανίζει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τρώει από τα σκουπίδια και φωτογραφίες με Βασάλο και Μπόγδανο να ψάχνουν για τροφή στα σκουπίδια.

Εδώ, υπάρχει μια ξεκάθαρη διαφορά πως η αναζήτηση φαγητού στη ζούγκλα ή και στα σκουπίδια ναι μεν συνιστά παραβίαση κανονισμού, αλλά υπάρχει ανοχή από την παραγωγή, διότι αν δεν υπήρχε σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, στο Survivor All Star θα συμμετείχε σήμερα μόνο ο Γιώργος Λιανός και ο Ατζούν!!!

Δείτε το βίντεο:

Νέο βίντεο Ντοκουμέντο. Ο Ασημακόπουλος τρώει από τα σκουπίδια

Exit mobile version