Survivor Spoiler 10-4: Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία

Οριστικό και επιβεβαιωμένο Survivor Spoiler...

Survivor Spoiler 10-4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την τέταρτη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση…

Εχουμε λευκό… καπνό από τον Άγιο Δομίνικο για το αποτέλεσμα στο αγώνισμα διεκδίκησης της τέταρτης ασυλίας από Κόκκινη και Μπλε ομάδα.

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στο αγώνισμα της τρίτης ασυλίας, το οποίο οι Κόκκινοι δεν διεκδίκησαν, αποδεχόμενοι την ήττα τους, την οποία προκάλεσαν για να οδηγήσουν σε έξοδο από το παιχνίδι την Άιρα…

Μετά την παραδοχή της κατηγορίας ότι έστησαν το παιχνίδι, οι Κόκκινοι μπαίνουν στον στίβο μάχης για να πάρουν τη ρεβάνς.

Ή μήπως όχι;

Προς τιμήν τους, οι Μπλε, έως τώρα δεν έχουν μπει σε τέτοια διαδικασία.

Φανταστείτε χθες, για παράδειγμα, να ήθελαν και οι δύο ομάδες να χάσουν; Πόσο μεγαλύτερο θα ήταν το πρόβλημα για την παραγωγή του Survivor, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε, θα έπρεπε βασικά, να επιβάλλει κυρώσεις για αλλοίωση των όρων διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Κόκκινοι ή Μπλε; Ποια ομάδα θα κατακτά απόψε την τέταρτη ασυλία;

Θα κάνουν το 2-2 οι Κόκκινοι;

ΟΧΙ…

Οι Μπλε είναι αυτοί που και σήμερα θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση της νίκης και θα κλείσουν την εβδομάδα με τις νίκες στο 3-1.

Οι Κόκκινοι πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν, λογικά την Κατερίνα Δαλάκα, ως υποψήφια προς αποχώρηση, ώστε να συμπληρωθεί η τετράδα, μαζί με Χρύσα, Άιρα και Δώρα.

Τι θα δούμε απόψε; Χαμός στο τρέιλερ…

 

 

 

Exit mobile version