Survivor Spoiler 10-4: Οι 2 νέες υποψήφιες και το… στημένο

Survivor Spoiler 10-4: Οι δύο νέοι υποψήφιοι και η διαμάχη για το στήσιμο του αγωνίσματος για την τρίτη ασυλία. Χαμός στον Αγιο Δομίνικο.

Η Δώρα και η Χρύσα είναι τα δύο κορίτσια που βγήκαν στον τάκο από Κόκκινους και Μπλε, μετά από ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού, με τους Κόκκινους να κατηγορούνται ευθέως πως έστησαν τον αγώνα και έκατσαν να χάσουν για να οδηγήσουν εκτός παιχνιδιού ακόμα μια παίκτριά τους.

Είναι, κάτι που δυστυχώς δεν μπορεί να αποτρέψει η παραγωγή, αν δηλαδή μια ομάδα θέλει να οδηγήσει τις εξελίξεις προς μια κατεύθυνση, μπορεί να βρει τρόπους να το κάνει. Η Κόκκινη ομάδα το έκανε την περασμένη εβδομάδα και το επανέλαβε και τώρα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και οδήγησε τις εξελίξεις σε αποχώρηση γυναίκας.

Ετσι, η Δώρα από τους Κόκκινους και η Χρύσα από τους Μπλε, θα δώσουν την Πέμπτη τη μάχη για την επιβίωση και την παρουσία τους στο κυριακάτικο πάρτι της Ενωσης.

Δείτε πώς αντέδρασε η Δώρα στο άκουσμα της υποψηφιότητάς της.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή της η Χρύσα στο άκουσμα της δικής της υποψηφιότητας…
Η Σταυρούλα κατηγόρησε ευθέως την Κόκκινη ομάδα πως οι άντρες μέλη της δεν έπαιξαν καθαρά. «Ηταν ένας στημένος αγώνας» δήλωσε η Σταυρούλα, παραδεχόμενη πως στρατηγικά δεν ήταν λάθος των Κόκκινων. Το μόνο λάθος είναι ότι δεν το παραδέχονται, συμπλήρωσε. Δείτε το βίντεο…

 

Exit mobile version