Survivor Spoiler 10-4: Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

Survivor Spoiler 10-4: Περίεργα τα πράγματα στον Αγιο Δομίνικο. Ποιοι θα κερδίσουν την τέταρτη ασυλία;

Χαμούλης και σήμερα. Με τη Δαλάκα κατά Γκιουλέκα, την Ασημίνα κατά Γκιούλεκα, την ένταση στην Κόκκινη ομάδα να μεγαλώνει συνεχώς και τον Τζέιμς να κάνει… ρελάνς και να ρωτά ευθέως τη Δαλάκα, αν ζηλεύει που ο Γκιουλέκας είναι παικτάρας και τον αισθάνεται ως απειλή στο παιχνίδι…

Με αυτά και μ’ αυτά, το Survivor οδεύει προς το πάρτι της Ενωσης και απόψε θα δούμε Κόκκινους και Μπλε να αγωνίζονται, ή… μάλλον να συμμετέχουν στο αγώνισμα για την κατάκτηση της 4ης ασυλίας.

Οσα έγιναν την Τρίτη με το ξεκάθαρο στήσιμο, το οποίο παραδέχτηκαν κιόλας, από τους Κόκκινους που ήθελαν να χάσουν και έχασαν την τρίτη ασυλία, έχουν προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων και μένει απόψε να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια.

Με το λογική να λέει πως αυτή τη φορά μπορεί να δούμε και τις δύο ομάδες να θέλουν να… νικήσουν, μιλάμε για  πρωτοφανείς καταστάσεις που σίγουρα πλήττουν το ίδιο το Survivor.

Το ενδιαφέρον περισσότερο εστιάζεται στην επίθεση που δέχεται ο Γκιουλέκας από Δαλάκα και Ασημίνα, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, για τη σχέση του με τον Τζέιμς, τον κατηγορούν ότι… δίνει τα μυστικά της ομάδας σε αντίπαλο και λιγότερο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα από τον Αγιο Δομίνικο, όμως όλα δείχνουν ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Κόκκινο στρατόπεδο, η Μπλε ομάδα έχει και πάλι το προβάδισμα για να πάρει τη νίκη.

Διότι αν ο αντίπαλος θέλει να χάσει, φυσικά και θα χάσει. Αν θέλει πάση θυσία να διώξει παίκτριά του, προφανώς και θα το καταφέρει.

Θα επανέλθουμε μέσα στη μέρα με τις πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο.

Το Survivor πληγώνεται από τα στημένα αγωνίσματα και αυτό πρέπει να το καταλάβει η παραγωγή…

Exit mobile version