Survivor Spoiler 14-3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 14-3: Δεν είναι εύκολη η διαχείριση της υπόθεσης Τζέιμς – Δαλάκα για την παραγωγή του Survivor. Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας;

Και κάπως έτσι, με τον Τζέιμς, τη Δαλάκα και τα… άλλα παιδιά, φυσικά και την παραγωγή, το Survivor πήρε φωτιά.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν, αφού νέες πληροφορίες φτάνουν συνεχώς από τον Αγιο Δομίνικο, όμως η ουσία είναι η ίδια.

Μπλέξιμο μεγάλο για την παραγωγή, που είναι υποχρεωμένη πλέον, να συμβιβάσει τα… ασυμβίβαστα, μέχρι να γίνει και πάλι το μεγάλο μπαμ.

Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά σύντομα, για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό το διπλωματικό επεισόδιο και το «βέτο» του Τζέιμς, έναντι της Δαλάκα…

Πάμε, όμως, τώρα να δούμε ποια είναι η ομάδα που θα έχει και σήμερα τον πρώτο λόγο για να πανηγυρίσει νίκη στον στίβο μάχης, υγρό απόψε, άρα και να κατακτήσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Κόκκινοι, είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να έρθει σε επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας με το επιβεβαιωμένο σπόιλερ, φυσικά και με σπαρταριστές λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες και οδήγησαν Τζέιμς και Δαλάκα, προσωρινά, εκτός Survivor.

Μην ξεχνάτε, σήμερα έχουμε αποχώρηση και φαβορί.

Ποια παίκτρια θέλετε να αποχωρήσει; Survivor Ψηφοφορία με δική σας συμμετοχή εδώ.

 

Exit mobile version