Survivor Spoiler 14-3: Το βέτο του Τζέιμς για τη Δαλάκα και η επιστροφή

Survivor Spoiler 14-3: Επειδή πολλά λέγονται, περισσότερα γράφονται και μόνο θέμα… τραυματισμών δεν υπάρχει. Ο Τζέιμς θα μπορούσε να συμπαρασύρει και τη Δαλάκα εκτός Survivor;

Η κρίση που πήγε να δημιουργηθεί και δημιουργήθηκε για λίγα 24ωρα στον Αγιο Δομίνικο, με τον Τζέιμς Καφετζή και την Κατερίνα Δαλάκα ήταν πρωτοφανής.

Και, ναι… Κινδύνεψε να τινάξει το Survivor στον αέρα. Γιατί το βέτο του Τζέιμς ήταν ξεκάθαρο προς την παραγωγή και έφτασε στον ίδιο τον Ατζούν.

Ιδιοι όροι, ίδια αντιμετώπιση για Τζέιμς και Δαλάκα…

Αυτό κατέστησε σαφές ο Τζέιμς Καφετζής προς την παραγωγή, για να επιστρέψει στο Survivor, αφού σε διαφορετική περίπτωση (σ.σ. το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν) θα προχωρούσε, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, σε μια σειρά από αποκαλύψεις, για ειδικές συμφωνίες και «συμπεριφορές» της παραγωγής προς τη μεγάλη αντίπαλό του, για την κατάκτηση του τίτλου, την Κατερίνα Δαλάκα.

Μπορεί να θέλει η παραγωγή να παρουσιάσει ως ιατρικούς τους λόγους απουσίας των δύο παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης, όμως η αλήθεια απέχει… χιλιόμετρα από αυτό. Οσο και ο Αγιος Δομίνικος από την Ελλάδα.

Ο Τζέιμς χρεώνει στην παραγωγή «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στην αντιμετώπιση του ίδιου και της Δαλάκα και η αφορμή, που πράγματι υπήρξε μετά το χάος της αλλαγής των ομάδων (η αιτία της έκρηξης ήταν αυτή) και αφορούσε στην παραβίαση κανονισμών που αφορούσαν στο φαγητό.

Μικρή σημασία έχει αυτό το περιστατικό, η ουσία παραμένει… Ο Τζέιμς δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Survivor αν δεν εξασφαλίσει την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση, με αυτή που έχει διασφαλίσει η Κατερίνα Δαλάκα, στο δικό της πακέτο συμφωνίας με τον Ατζούν.

Η Δαλάκα από την πλευρά της, είναι αποφασισμένη να μη δώσει καμία συνέχεια στο όλο επεισόδιο και να αφοσιωθεί στον δικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού Survivor.

Και κάπως έτσι, η ζωή στον Αγιο Δομίνικο θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά η φλόγα που άναψε τα προηγούμενα 24ωρα θα εξακολουθεί να… σιγοκαίει, αφού το γυαλί στις σχέσεις του Τζέιμς με την παραγωγή, μας λένε άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, ράγισε ξανά, για τα καλά…

 

Exit mobile version