Survivor Spoiler 14-4: Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία;

Survivor Spoiler 14-4: Το πάρτι της Ενωσης είναι παρελθόν… Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας;

Πάρτι ένωσης ήταν και… πάει. Ο Σάκης Ρουβάς γύρισε από τον Αγιο Δομίνικο ήδη, το επεισόδιο της Ενωσης θα το δούμε την Κυριακή και φυσικά, όλοι περιμένουν από Δευτέρα να δούμε τις δύο ομάδες, να επιστρέφουν στους στίβους μάχης για τις ασυλίες της εβδομάδας.

Τι είπε ο Σάκης Ρουβάς από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για το Survivor και όχι μόνο;

Πάμε, όμως, να δούμε ορισμένα δεδομένα για το πώς θα εξελιχθεί πλέον το Survivor, αφού οι δύο ομάδες διαμένουν στην ίδια παραλία και φυσικά οι εντάσεις δεν θα λείψουν.
Η ιστορία του Γκιουλέκα με τον Τζέιμς θα συνεχίσει να προκαλεί μεγάλες εντάσεις, όμως και στο αγωνιστικό σκέλος, η αποχώρηση της Άιρα από την Κόκκινη ομάδα, θα επιφέρει μια ισορροπία στη δυναμικότητα Κόκκινων και Μπλε, ικανή να προσφέρει μεγάλα ντέρμπι στους τηλεθεατές.
Ποια ομάδα έχει, όμως, το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας στο αγώνισμα της Δευτέρας;
Φυσικά, πληροφόρηση από τον Αγιο Δομίνικο δεν υπάρχει ακόμα, αναμένονται οι πρώτες πληροφορίες το πρωί της Κυριακής. Υπάρχει, λοιπόν, μόνο εκτίμηση και η εκτίμησή μας θέλει την πρώτη ασυλία να την κερδίζουν οι Μπλε. Ο Τζέιμς Καφετζής, ως… νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού, είναι σε θέση, να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη.
Επαναλαμβάνουμε, πρόκειται απλά για την πρώτη εκτίμησή μας, οι Κόκκινοι ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο μέχρι να βρουν ξανά τα πατήματά τους.

 

Exit mobile version