Survivor Spoiler 16/3:Τέλος εποχής για τον Γιώργο Κοψιδά; – Μετρά αντίστροφα ο χρόνος (vid)

Survivor Spoiler 16/3: Ενα πράγμα είναι βέβαιο με το φετινό Survivor. Πως το τηλεοπτικό κοινό δεν θα πλήξει ποτέ…

Η κίνηση της Νικολέττας -σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες- να δώσει στο κοινό ως επιλογή της, έχοντας κατακτήσει την ατομική ασυλία, τον Γιώργο Κοψιδά, φαίνεται ότι ανοίγει τον ασκό του αιόλου για τον μέχρι πρότινος… άτυπο «αρχηγό» της Κόκκινης ομάδας.

Ο Γιώργος Κοψιδάς αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά και μάλιστα ως… φαβιορί για να φτάσει αρκετά μακριά στο Survivor 2021, δεν κατόρθωσε να συνεχίσει με την ίδια δυναμική, αφού από βδομάδα σε βδομάδα, λόγω και της ιδιαιτερότητάς του στον τομέα της διατροφής (vegan), το εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, αντιμετωπίζει εντονότατα θέματα και με την υγεία του, κάτι που είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τη μη συμμετοχή του στην ατομική ασυλία, ενώ θα τον δούμε και σήμερα να αισθάνεται ζαλάδες και πάλι, στη νέα ήττα της κόκκινης ομάδας από τους Μπλε.

Αυτή τη στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Γιώργου Κοψιδά είναι δύο, αλλά με κοινό παρονομαστή το τέλος της παρουσίας του στο Survivor.

Το πρώτο τον θέλει να αποχωρεί οικειοθελώς και το δεύτερο μέσα από την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, κατά την αποψινή ψηφοφορία. Εμείς, αν ποντάραμε κάπου τα… λεφτά μας, θα ήταν στο δεύτερο σενάριο, δηλαδή της αποχώρησης Κοψιδά απ’ την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Ολα αυτά, όμως, θα τα δούμε να διαδραματίζονται από τα μεσάνυχτα και μετά. Σημειώνουμε, πως η Μαριάνθη έχει αποδειχθεί πολύ σκληρό καρύδι στις προηγούμενες ψηφοφορίες, θυμίζοντας… Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο Ντάφι έχει αυτή την περίοδο το ρεύμα και την… τηλεθέαση με το μέρος του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Κοψιδάς και όχι ο Τριαντάφυλλος, θα είναι το πρόσωπο των επόμενων ωρών – για το Survivor.

Εσείς ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor; Ψηφίστε εδώ.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version