Survivor Spoiler 16-4: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία

Survivor Spoiler 16-4: Νέα μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας, στον απόηχο της έντονης φημολογίας οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται εκτός Survivor, όμως μένει να διευκρινιστεί αν πράγματι πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση ή για μια προσπάθεια να έρθει σε επικοινωνία με τον πατέρα του και την οικογένειά του, μετά την περιπέτεια που έζησε, όταν ναυάγησε στον ειρηνικό ωκεανό.

Πάμε, όμως, στις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο και αφορούν στο τι μπορεί να έχει συμβεί στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Η εκτίμησή μας, που ήθελε τους Κόκκινους να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν απόψε το 1-1, φαίνεται πως δεν επαληθεύεται από τις πρώτες πληροφορίες.

Η πηγή μας επιμένει και πάλι στο Μπλε και δίνει νίκη των Μπλε στην αποψινή, δεύτερη μονομαχία με τους Κόκκινους, για την κατάκτηση της ασυλίας.

Θα περιμένουμε, όμως, θα περιμένουμε περισσότερα δεδομένα από τον Αγιο Δομίνικο, ώστε να φτάσουμε σε οριστικό και κλειδωμένο spoiler, αφού και σήμερα, στη σκιά του θέματος της αποχώρησης Καφετζή, οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο.

 

Exit mobile version