Survivor Spoiler 16-4: Εκτός Survivor ο Τζέιμς

Survivor Spoiler 16-4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο. Χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, ο Τζέιμς Καφετζής, φέρεται πως πήρε την απόφαση και αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Εδώ και μέρες αρκετές, παίζει η είδηση της μεγάλης περιπέτειας που είχε στην ειρηνικό ωκεανό ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος επιχειρώντας να κάνει τον γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό σκάφος, έπεσε σε μπουρίνι και ναυάγησε.

Ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή είναι καλά στην υγεία του, σώθηκε από αλιευτικό σκάφος στα ανοικτά της Κολομβίας, με την παραγωγή του Survivor, να ενημερώνει ως όφειλε και πολύ σωστά έπραξε, τον παίκτη για όλα όσα ήταν σε γνώση της και είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, επετράπη στον Τζέιμς, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα μέλη της οικογένειάς του στην Ελλάδα, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υγείας του πατέρα του.

Στο σημερινό συμβούλιο θα δούμε τον Λιανό να ανακοινώνει στον Τζέιμς τι ακριβώς έχει συμβεί, βλέπουμε και τις αντιδράσεις του παίκτη που σαφέστατα είναι συγκλονισμένος από όσα πέρασε ο πατέρας του και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, εκδήλωσε αμέσως την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Survivor.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού, στο ξενοδοχείο και σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την οικογένειά του.

Θεωρείται οριστική η απόφαση αυτή για τον Τζέιμς, ο οποίος χωρίς καμία δεύτερη σκέψη αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εγιναν και ακόμα γίνονται πολλές συζητήσεις στον Αγιο Δομίνικο, ωστόσο, τίποτα δεν δείχνει ικανό να κρατήσει αυτή τη στιγμή τον Τζέιμς μακριά από τον πατέρα του και την οικογένειά του.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ…

 

Exit mobile version