Survivor Spoiler 16-4: Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία;

Survivor Spoiler 16-4: Πάμε σε νέα συναρπαστική μονομαχία. Κόκκινοι εναντίον Μπλε για τη διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας.

Είναι ξεκάθαρη η ενίσχυση της Κόκκινης ομάδας, η πρώτη ασυλία χάθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες, με τους Μπλε να είναι πιο αποφασιστικοί και να κάνουν το 1-0 στις ασυλίες, στο flag race.

Αυτό που προσδοκούσε η παραγωγή, ώστε μετά την Ενωση, ο στίβος μάχης να πάρει… φωτιά, άρχισε με το καλημέρα να επιβεβαιώνεται, με αποτέλεσμα και η τηλεθέαση να παίρνει τα… πάνω της.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και έστειλε τα μηνύματά του.

Ομως, το μεγάλο θέμα σήμερα, δεν είναι άλλο από την ενημέρωση του Τζέιμς από την παραγωγή, για το ναυάγιο του πατέρα του στον ειρηνικό και την περιπέτεια που είχε, γεγονός που έχει επηρεάσει πάρα πολύ τον Ροδίτη παίκτη. Θα αποχωρήσει ο Τζέιμς από το Survivor, μετά από αυτή την εξέλιξη;

Πάμε, όμως, τώρα στην εκτίμησή μας για την ομάδα που θα καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη, στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Εκτίμηση, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, που μας οδηγεί στο Κόκκινο. Οι Κόκκινοι, είναι η ομάδα που έχει με την πλευρά της, αυτή τη φορά, τις περισσότερες πιθανότητες να διορθώσει αδυναμίες και να αποφύγει τα λάθη εκείνα που της κόστισαν στην πρώτη και να κατακτήσει έτσι τη νίκη, στη δεύτερη ασυλία.

Θα επανέλθουμε σύντομα με τις πρώτες πληροφορίες  από τον Αγιο Δομίνικο, καθώς όλα δείχνουν ότι και η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη με ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές.

 

Exit mobile version