Survivor Spoiler 17/3: Πανίσχυρος ο Τριαντάφυλλος, «καθάρισε» τον Κοψιδά (vid)

Survivor Spoiler 17/3: Το τηλεοπτικό κοινό έριξε την πρώτη… βόμβα στην κόκκινη ομάδα, χαρίζοντας μια τεράστια -πρώτη- νίκη στον Τριαντάφυλλο, αλλά και την Μαριάνθη, απέναντι στην κλίκα Κόρομι – Ασημακόπουλου – Κοψιδά.

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποτελεί παρελθόν για το Survivor, όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα το Dokari και πλέον ο Τριαντάφυλλος δικαιολογείται να πανηγυρίζει, γι’ αυτή τη δεύτερη σερί επιβράβευσή του από τους τηλεθεατές που έλαβαν μέρος στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο Τριαντάφυλλος, όπως και την περασμένη εβδομάδα με αντιπάλους την Μαριάνθη, τον Μπάρτζη και τον Ταβλαδάκη, έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Ταβλαδάκη, έτσι και τώρα απέναντι σε Μαριάνθη και Κοψιδά, πέταξε έξω τον Γιώργο Κοψιδά, φτάνοντας σε μια ακόμη Survivor αποχώρηση αντιπάλου.

Ο Γιώργος Κοψιδάς πλήρωσε ουσιαστικά τον πόλεμο που έχουν ξεκινήσει μαζί με τον Κόρομι και τον Ασημακόπουλο στον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη, αφού το τηλεοπτικό κοινό, επέλεξε να στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα.

Και ένα πράγμα είναι βέβαιο τώρα. Πως από το βράδυ και μετά θα δούμε ουκ ολίγες ανατροπές στη συμπεριφορά των υπολοίπων παικτών (πλην Κόρομι και Ασημακόπουλου) απέναντι στον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη, αφού η αποχώρηση του Κοψιδά, ως απάντηση στο «βγαίνω υποψήφιος για να φύγει ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη» θα λειτουργήσει ως… ηλεκτροσόκ για όλους τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Ο Τριαντάφυλλος έπαιξε το δικό του χαρτί όλα τα προηγούμενα 24ωρα, γνωρίζοντας πως «πουλάει» η εικόνα του στο «γυαλί» και ποντάροντας ακριβώς στο θυμικό του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα απαντούσε με σκληρό τρόπο, είτε ήταν αντίπαλός του ο Κοψιδάς, είτε ο Κόρομι, είτε ο Ασημακόπουλος.

Όποτε κι αν τεθεί απέναντι στους δύο εναπομείναντες αντιπάλους του σε ψηφοφορία, ο Τριαντάφυλλος θα τους εξουδετερώσει χωρίς να προλάβουν να πουν κιχ…

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πόσο θα αλλάξει πλέον το ριάλιτι στην Κόκκινη ομάδα, η οποία -αντικειμενικά- με την αποχώρηση του Κοψιδά θα ενισχυθεί και αγωνιστικά.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version