Survivor Spoiler 17/3: Φαινόμενο Μαριάνθη… Πολύ σκληρή για να την «φάει» ο Κοψιδάς (vid)

Survivor Spoiler 17/3: Η «καπετάνισσα» του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη έχει πλέον φτιάξει το δικό της κοινό, το οποίο της χαρίζει απλόχερα τη στήριξη, κάθε φορά που βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση.

Για μια ακόμη φορά το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει την Μαριάνθη Κάσδαγλη μέσα στο Survivor. Κι αυτή τη φορά με αντιπάλους πολύ πιο «δυνατούς» ως ονόματα και ως παρουσίες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Και μόνο το γεγονός ότι η Μαριάνθη συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τον Γιώργο Κοψιδά, ανοίγοντάς του έτσι την πόρτα της εξόδου από το Survivor 2021, αποδεικνύει το μέγεθος της δυναμικής και της απήχησής της στο κοινό.

Η «καπετάνισσα» του Survivor κρατώντας μια συγκεκριμένη στάση «επιβίωσης» στη ζούγκλα του ριάλιτι, παίζοντας σεμνά και ταπεινά, φυσικά με τα λάθη και τις αδυναμίες της όπως όλοι οι παίκτες, κατόρθωσε να συγκεντρώσει περισσότερες θετικές ψήφους από τον Γιώργο Κοψιδά.

Εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το γεγονός πως βρέθηκε στο στόχαστρο του Κοψιδά και του Κόρομι και κατόρθωσε, αν πήρε ελάχιστα το λόγο στο χθεσινό συμβούλιο του Νησιού, να πείσει το τηλεοπτικό κοινό πως δεν είναι εκείνη το πρόβλημα.

Και η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές έκριναν για μια ακόμη φορά πως η Μαριάνθη δεν είναι ούτε η χειρότερη παίκτρια (αγωνιστικά), αλλά ούτε και η πιο «κακή» παίκτρια από άποψη στρατηγικής και συμπεριφορών.

Από την άλλη, αποδεικνύεται περίτρανα πως η Μαριάνθη έχει και αυτή, όπως συνέβαινε και με την περίπτωση της Ανθής Σαλαγκούδη, ένα αρκετά δυνατό πυρήνα υποστηρικτών (προφανώς από τον επαγγελματικό, οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον) που κάθε φορά που είναι υποψήφια προς αποχώρηση κάνει τη διαφορά.

Αυτή η διαφορά, σε συνδυασμό και με την υποστήριξη που έλαβε στη χθεσινή ψηφοφορία από μεγάλη μερίδα «ουδέτερων» τηλεθεατών που νευρίασαν με την υπεροψία του Γιώργου Κοψιδά και επέλεξαν να τον τιμωρήσουν, στηρίζοντας την Μαριάνθη, ήταν αρκετή για να την κρατήσει στο Survivor.

Αρα, πλέον μπορούμε με βεβαιότητα να μιλήσουμε για το «φαινόμενο Μαριάνθη» που μην αποκλείσετε καθόλου το ενδεχόμενο να πάει αρκετά μακριά στην κούρσα του φετινού Survivor.

Διαβάστε ακόμα

Πώς ο Τριαντάφυλλος «πετσόκοψε» τον Γιώργο Κοψιδά

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version