Survivor Spoiler 18-3: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 18-3: Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία. Εχουμε αλλαγή ισορροπιών στο Survivor.

Τα έχουμε πει πολλές φορές με κίνδυνο να καταντήσουμε κουραστικοί… Το Survivor έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος… Το Survivor είναι, πλέον, πρότζεκτ, δεν είναι παιχνίδι. Είναι προϊόν, ακριβοπληρωμένο και επιβάλλεται -τουλάχιστον- να βγάλει το κόστος και να αποφέρει φυσικά και κέρδος για τον παραγωγό και το κανάλι.

Αρα, σε αυτόν τον βωμό, όλα θυσιάζονται, όλα επιτρέπονται και όλα καταστρατηγούνται. Με μια διαφορά…

Οι τηλεθεατές κουτόχορτο δεν τρώνε. Δεν έτρωγαν και ποτέ. Γι’ αυτό και οι αντιδράσεις, μετά το νέο φιάσκο και τις αλλαγές στις… αλλαγές, είναι θυελλώδεις.

Δεν έχει καμία σημασία, αυτή τη στιγμή, αν έγινε λάθος ή αν συνειδητά δημιουργήθηκε όλο αυτό το μπάχαλο.

Σημασία έχει πως για πρώτη φορά, υποχρεώθηκε ο Ατζούν να αλλάξει μέσα σε μια εβδομάδα τη σύνθεση των ομάδων, για να ενισχύσει τους Μπλε. Κάτι που φυσικά συνέβη, ήταν ενδεικτικό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για την ασυλία. Δυστυχώς, ο Ατζούν δεν δίνει καμία σημασία πλέον, στη γνώμη του «πελάτη», δηλαδή των τηλεθεατών, γι’ αυτό και το πληρώνει, χρόνο με τον χρόνο, βλέποντας συνεχώς να μειώνονται τα ποσοστά της τηλεθέασης.

Πάμε, όμως, στα σημερινά δεδομένα…

Ποιοι θα κατακτήσουν τη δεύτερη ασυλία; Με τις διαμορφωθείσες συνθήκες, μόνο με θαύμα θα έχουμε αλλαγή.

Οι Μπλε είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρουν και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, σίγουρα με τους Κόκκινους να έχουν καλύτερη μοίρα, αφού η Δαλάκα βρει τα πατήματά της, μετά τον τραυματισμό και τη μακρά απουσία της.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας με το επιβεβαιωμένο spoiler…

Μεγάλη ψηφοφορία για τις νέες αλλαγές. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

Exit mobile version