Survivor Spoiler 18-3: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία…

Survivor Spoiler 18-3: Ποιοι είναι το απόλυτo φαβορί για να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία της Κυριακής;

Αλλη μια εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή για το Survivor All Star και τους εναπομείναντες (πολλούς) συμμετέχοντες που διεκδικούν το μεγάλο τρόπαιο, να μάχονται για την εξασφάλιση της παραμονής τους.

Διάσημοι και Μαχητές διεκδικούν την Κυριακή την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Προερχόμαστε, μάλιστα, από μια εβδομάδα όπου για πρώτη φορά μια από τις δύο ομάδς έκανε το 3 τα 3 στις ασυλίες. Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έγραψαν το ρεκόρ, οι Μαχητές εκείνοι που έχασαν παίκτρια και συγκεκριμένα την Τζο Μαριδάκη.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Η εβδομάδα ξεκινά με τους Διάσημους και τους Μαχητές να αντιμετωπίζουν σοβαρής φύσεως εσωτερικά ζητήματα, ως προς τις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς αρχίζουν πλέον να σχηματίζονται ξεκάθαρες ίντριγκες και συμμαχίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στον στίβο μάχης, πάντως, τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά, αφού ακόμα και μετά το 3-0 των Διασήμων στις ασυλίες της περασμένης εβδομάδας, οι Μαχητές έκαναν το come back και πήραν τα δύο αγωνίσματα για την επικοινωνία και το φαγητό.

Και με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το αγώνισμα της Κυριακής για να δούμε αν θα κάνουν κι εκείνοι ένα άτυπο 3-0 σερί, κατακτώντας την πρώτη ασυλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πράγματι οι Μαχητές κάνουν το 1-0 στις ασυλίες και ισοφαρίζουν σε 3-3 τα ματσαρίσματα στα αγωνίσματα από την περασμένη Κυριακή.

Οι Διάσημοι θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Exit mobile version