Survivor Spoiler 18-3: Ερχονται κι άλλες αλλαγές! Τι προανήγγειλε ο Λιανός

Survivor Spoiler 18-3: Το είπε ξεκάθαρα ο Λιανός. Πίσω από τις… λέξεις, κρύβονται και νέες αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων.

Παρά την εντονότατη κριτική που ασκείται στην παραγωγή του Survivor και τον ίδιον τον Ατζούν, για τις ομάδες… λάστιχο και τις συνεχείς αλλαγές, ένα μόνο είναι βέβαιο.

Πως δεν τελειώσαμε εδώ… Και όσοι ξέρουν να διαβάζουν τα λεγόμενα του Λιανού και όσα άφησε να εννοηθούν, είναι απολύτως βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα, θα έχουμε ξανά ανατροπές και αλλαγές παικτών, μεταξύ των δύο ομάδων. Και καθοριστικό ρόλο θα παίζουν οι τραυματισμοί.

Τι είπε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor;

Αρχικά, απαντώντας στον ενδοιασμό του Γιώργου Παπαχαραλάμπους, για το αν πρέπει να περιμένει να προλάβει να προσαρμοστεί ή θα έχει πάλι να αλλάξει ομάδα, ο Λιανός ήταν κατηγορηματικός απαντώντας του με το «ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται εδώ».

Ηταν, όμως, ακόμα πιο… δεικτικός των προθέσεων της παραγωγής, λίγο αργότερα, όταν απευθυνόμενος προς όλους τους παίκτες τους είπε: «πιστέψτε με, υπάρχουν κι άλλα τέτοια στην πορεία, τα οποία θα ανακαλύψετε και θα ζήσετε, πολύ έντονα».

Με αυτά, λοιπόν, τα δεδομένα, το Survivor συνεχίζεται με 2 αλλαγές για κάθε ομάδα και προσεχώς, θα πρέπει να αναμένονται νέες παρεμβάσεις.

Exit mobile version