Survivor Spoiler 18-3: Το είπε ο Λιανός! Οι εντάσεις και οι νέες αλλαγές

Survivor Spoiler 18-3: Είναι γεγονός! Πρωτόγνωρο, μεν, αλλά γεγονός. Και σύμφωνα με τον Λιανό, προγραμματισμένο…

Ο παρουσιαστής του Survivor, αυτή τη φορά είπε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν επιχείρησε να θολώσει τα νερά, κατά την προαναγγελία των νέων αλλαγών στις δύο ομάδες.

Παραδέχτηκε, πως η προηγούμενη διαδικασία, της περασμένης Κυριακής, δημιούργησε αρκετές εντάσεις, δικαιολόγησε, ωστόσο, την απόφαση της παραγωγής, τονίζοντας πως έγινε προσχεδιασμένα, λόγω των τραυματισμών, ενώ τώρα γίνεται ξανά με… αρχικό σχέδιο, την επιστροφή δύο εκ των τεσσάρων τραυματιών.

Οπότε, η επιστροφή της Δαλάκα και του Μπολέτση, από τους τραυματισμούς, φέρνει τον Φάνη και πάλι στη Μπλε ομάδα, μαζί με την Αναστασία Τσέρου, ενώ στην Κόκκινη ομάδα επιστρέφουν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και η Δώρα Νικολή.

Χαμόγελα πόλλά για τον Τζέιμς, ο οποίος έκανε λόγο για ενδυνάμωση της Μπλε ομάδας και ουσιαστικά ισοδύναμες ομάδες και όλα αυτά, ενώ είχε προηγηθεί η χάραξη στρατηγικής από την Μπλε ομάδα, ή για να ακριβολογούμε σκέψεις για αντίδραση – στρατηγικής, μέσα από την απουσία των κοριτσιών, αφού και η Σταυρούλα έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και συμμετοχής μόνο δύο αντρών, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους πανίσχυρους Κόκκινους.

Οι νέες αλλαγές, λοιπόν, επιβεβαιώνουν πλήρως τις πληροφορίες και πλέον πάμε, σύμφωνα με τα σπόιλερ για νίκη των Μπλε στην πρώτη ασυλία.

 

Exit mobile version