Survivor Spoiler 18-4: Αναταραχή! Η έξοδος Τζέιμς και Παππά «τρέλανε» τον Ατζούν

Survivor Spoiler 18-4: Ανω – κάτω από το πουθενά το Survivor, με τον Τζέιμς Καφετζή να αποτελεί παρελθόν, μέσα από τη διαδικασία της αποψινής αποχώρησης και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να μην μπορεί, ακόμα, να καταλάβει, τι ακριβώς συνέβη και πώς, ξαφνικά, βρέθηκε με τους δύο κορυφαίους και πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του, εκτός παιχνιδιού.

Δεν είναι καλά τα πράγματα πράγματα στο Survivor.

Και δεν είναι καθόλου καλή η κατάσταση στον ΣΚΑΪ, όπου επικρατεί αναβρασμός για το γεγονός πως μεσούσης -κυριολεκτικά- της σεζόν διεξαγωγής του παιχνιδιού, αφού ακόμα απομένουν 2,5 μήνες για το τέλος του Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης υπέστη καίριο πλήγμα,

Η αποψινή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος γνωρίζει την ήττα στα παιχνίδια διεκδίκησης της παραμονής και εκδηλώσει, αμέσως μετά, την απόφασή του να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του, μετά το ναυάγιο που είχε ο πατέρας του, αποτέλεσε το πρώτο πλήγμα.

Η αποχώρηση, ωστόσο, του Αλέξη Παππά, για λόγους που ακόμα κανένας δεν γνωρίζει, έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις και εντός της παραγωγής, αλλά και μεταξύ Ατζούν και ΣΚΑΪ.

Ο Τούρκος παραγωγός, φαίνεται πως άργησε να παρέμβει και όταν αυτό συνέβη ήταν ήδη αργά, αφού οι καταστάσεις είχαν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει αυτή τη στιγμή, έχει να κάνει με το πότε θα δούμε τις αποχωρήσεις των τριών παικτών, αφού οικειοθελώς αποχωρεί και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει, σίγουρα σήμερα θα αποχωρήσει ο Τζέιμς, λογικά και ο Γκέντσογλου, ενώ αναμένεται -αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, που έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί- την Κυριακή η αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ώστε να μη συνδεθεί κατ’ οιονδήποτε τρόπο με αυτή του Τζέιμς.

 

Exit mobile version