Survivor Spoiler 18-4: Η 4η ασυλία, η 4η υποψηφιότητα και η αποχώρηση

Survivor Spoiler 18-4: Ανω κάτω το Survivor… Από το πουθενά, το ένα πλήγμα μετά το άλλο και όλα αυτά ενώ απομένουν τρεις μήνες, ακόμα, για το τέλος του παιχνιδιού.

Η τέταρτη ασυλία και η τέταρτη υποψηφιότητα έχουν καθαρά τυπικό, διαδικαστικό χαρακτήρα απόψε, αφού όλα στον Αγιο Δομίνικο κινούνται γύρω  από την απόφαση που θα πάρει ο Τζέιμς για την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του, ο οποίος αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στον Παναμά.

Ο Τζέιμς ξεκαθάρισε πλήρως όλα όσα σκέφτεται, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Και τα κλειδωμένα σπόιλερ τον θέλουν να έχει ήδη βγει εκτός παιχνιδιού, την ώρα που το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο, για τον Ατζούν, καθώς εκτός παιχνιδιού τίθενται τόσο ο Αλέξης Παππάς, με οικειοθελή αποχώρηση, όσο και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Εύκολα γίνεται κατανοητό πως το τυπικό σκέλος της διεξαγωγής του αγωνίσματος για την τέταρτη ασυλία, περνά σε δεύτερη μοίρα, με τους Κόκκινους να κατακτούν τη νίκη και τον Θοδωρή Τουρκογιώργο να συμπληρώνει το καρέ των υποψηφίων.

 

Exit mobile version